Consulta el www.queferacornella.cat per conèixer les opcions d'oci i cultura a la ciutat

Departament de Cultura

Durant tota la setmana, la ciutat compta amb una agenda cultural i d'oci  molt complerta per tal de oferir moltes propostes per gaudir del lleure a casa. Les biblioteques són un punt de referència amb les hores del conte per a infants de diverses edats o amb acitivitats per a tota la familia.

Aquesta setmana l'agenda cultural de la ciutat està marcada per l'inici de la Mostra del Còmic i també per la música i el teatre.

Per a conéixer l'actualitat cultural i d'oci de la ciutat tenim a l'abast de la ciutadania la plataforma “Què fer a Cornellà”. Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic i Facebook, Twitter, flickr i Instagram.

Es tracta d’una iniciativa global on s’ha treballat la programació però també la difusió i la interactuació amb els veïns i veïnes de Cornellà, que inclou un butlletí electrònic, on mitjançant una subscripció es pot rebre a la bústia de correu les principals novetats de la setmana, quatre xarxes socials, per estar comunicat en tot moment i l'aplicació mòbil gratuïta “Que fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Programació Cornellà Escena
Programació Auditori de Cornellà
Mostra del Còmic
Egon Soda en concert: Cornellà Escena
Espectacles infantils per a tota la família