Encara ets a temps de participar en el concurs Smartphoto

Amb l’arribada de la tardor la ciutat modifica els seus costums i la llum transforma espais i racons. Per immortalitzar tots aquests moments l’Ajuntament convoca per tercer any consecutiu el concurs Smartphoto, amb el títol “racons de Cornellà a la tardor”, una iniciativa que té com a objectiu potenciar l’esperit creatiu dels ciutadans i ciutadanes i els espais públics de la ciutat.

Les fotografies hauran d’estar fetes amb el mòbil. No s’admetrà cap fotografia que distorsioni la realitat ni muntatges, collages, etc. Únicament es podran enviar fotografies manipulades amb les diferents aplicacions mòbil existents, tenint en compte els paràmetres anteriors. Cada participant podrà presentar una sola imatge fins al 30 de novembre al correu electrònic webmaster@aj-cornella.cat.

La fotografia guanyadora tindrà com a premi dues entrades per assistir a l'obra de teatre 'El Metre 10" a l'Auditori de Cornellà i 4 entrades per a la Fira Infantil de Nadal, a més de formar part, juntament a la resta de premiats, d’una exposició itinerant.

 

Més informació i bases completes