Acte celebració del 35è aniversari de la Cruzada Nacional de Alfabetización

Ja són molts anys treballant a Nicaragua per part de la "Asociación de Educación Popular Carlos Fonseca Amador", una de les entitats de cooperació internacional que te seu a Cornellà.  

El dissabte 14 de novembre, es farà un acte per tal de celebrar el 35è  aniversari del projecte "Cruzada Nacional de Alfabetización", que es du a terme precisament allí, a Nicaragua. L'acte esdevindrà al Centre Cívic de Sant Ildefons.

Per tal de conèixer el projecte, parlar-ne i gaudir de la tarda en un bon ambient, el que sempre proporciona la gent implicada en la cooperació internacional, des de l'associació ens fan extensiva aquesta invitació a tots. 

El que es reculli amb els diners del sopar, com a acte benèfic que és, serà per donar suport a aquest projecte i d'altres que pugui tenir la AEPCA. 


L'esquema de com anirà la jornada es el seguent:

    19:30 - Xerrada / Debat: “ La celebració del 35è aniversari de la Cruzada Nacional de Alfabetización. Ofensiva Final 2016: Nicaragua Indígena Territori Lliure d’Analfabetisme.” A càrrec de Sebas Parra, brigadista CNA35.

     21:30 - Sopar solidari: Bo d’ajut 10 €

     23:00 - Música en viu.


Dia: dissabte, 14 de novembre 2015

Lloc: Centre Cívic de Sant Ildefons (C/Gerdera, s/n de Cornellà de Llobregat)

Hora: 19:30