L'Ajuntament destinarà 4 milions de superàvit del pressupost de 2015 a projectes socials

El ple de l'Ajuntament de Cornellà del passat mes d'octubre va aprovar una modificació de crèdit de 4 milions d'euros amb càrrec al superàvit de l'exercici en curs, que el consistori dedicarà a projectes de caràcter social.
L'objectiu de l'equip de govern és revertir aquests diners en la ciutadania, i més directament en els col•lectius més vulnerables. Per aquest motiu, una de les iniciatives serà la creació d'un nou pla d'ocupació local per oferir més de 300 llocs de treball temporals durant 2016, destinats a persones en atur de la ciutat.
A més, el consistori escometrà altres actuacions de millora que repercutiran directament en el benestar i qualitat de vida de les persones. Entre elles, també es troba l'ampliació de la dotació para beques menjador o la remodelació de diferents centres educatius, atès que la Generalitat no ha assumit aquestes inversions.

A més, es crearà un ascensor per a l'escola d'educació especial Virolai i s'instal•laran desfibril•ladors en diversos equipaments esportius municipals.

Aquesta modificació de crèdit es va aprovar amb els vots favorables de PSC, Ciutadans i ICV-EUiA, EP-E, l'abstenció del PP i els vots en contra de Cornellà en Comú-Crida per Cornellà i ERC.