Participa en el concurs d’idees per a reduir residus

Tens alguna idea de com podem reduir residus a casa, a la feina o en les diferents activitats quotidianes que desenvolupem? Actualment, un dels majors problemes ambientals a què fem front és la gran quantitat de residus que generem i que tenen uns impactes ambientals significatius.
Si estàs conscienciat i tens alguna proposta, et convidem a participar en un concurs omplint una butlleta que podràs recollir a la Deixalleria de Cornellà o les deixalleries mòbils o de barri fins al 23 de novembre.

Es lliuraran tres premis a les tres millors idees, consistents en xecs regal per valor de 50,30 i 20 euros per a la Botiga Amiga .Els premis es faran públics el dia 28 de novembre, durant la celebració del Mercat d'intercanvi a la plaça de l'Església.(12h).

Cornellà, una ciutat sensibilitzada
Cornellà és una ciutat sensibilitzada amb la reducció de residus i compta amb un pla d'intervenció amb l'objectiu de fer una gestió responsable d'aquests residus i conscienciar a la ciutadania de la importància del reciclatge i el compromís amb el medi ambient. A Cornellà la generació de residus és de 1,05kg per habitant i dia, una xifra inferior a la del conjunt de l'Àrea Metropolitana que se situa en 1,19 kg hab./dia o de 1,35kg hab./dia per al conjunt de Catalunya.

Consulta aquí totes les bases del concurs

Pla de Prevenció de residus de l'Ajuntament de Cornellà