El Parc Esportiu estrena el projecte #jovesPELL per als menors d’entre 8 i 16 anys

El Parc Esportiu Llobregat, el PELL, estrena un nou projecte, el #jovesPELL, adreçat a menors d'entre 8 i 16 anys. Es tracta d'una alternativa que programa de forma trimestral la pràctica d'activitats esportives combinades amb cursos de cuina, pintura, fotografia, entre altres expressions culturals. L'objectiu de l'equipament esportiu és oferir una alternativa a aquells nens i nenes que ja han superat l'edat per ser inscrits en la Ludoteca del centre i que, a més, sense ser acompanyats dels seus pares no poden participar en les activitats del PELL, per ser menors de 16 anys. La instal•lació esportiva ofereix una prova gratuïta durant quatre setmanes sense cap compromís del 23 de novembre al 17 de desembre. Els interessats ja poden apuntar-se ja en la recepció del PELL.

El projecte #jovesPELL divideix als participants en dos grups d'edat. D'una banda, l'oferta per als menors d'entre 8 i 12 anys. Menors que superen l'edat per anar a la ludoteca i es troben sense saber a quin tipus d'activitats adreçar-se. Del 23 de novembre al 17 de desembre trobaran en el PELL allò que busquen: piscina, bàsquet, futbol, zumba, pintura, taller de cuina, etc.

L'altre grup està format pels menors d'entre 13 i 16 anys, estudiants de secundària que estan en ple procés de maduració i que poden trobar en el #jovesPELL tot allò que necessiten per ocupar el seu temps lliure i gaudir-lo entre amics. D'igual forma que el grup anterior, alternaran els esports com handbol, waterpolo, volei, etc amb la pràctica d'expressions culturals en forma de tallers didàctics variats.

Tots dos grups d'edat es dividiran en torns entre setmana, uns aniran al PELL els dilluns i dimecres i els altres en el torn dels dimarts i dijous. Tot sota la supervisió d'un equip de tècnics.

Una experiència única per cobrir la demanda per al col•lectiu de 8 a 16 anys i que dóna resposta a la pregunta del per què escollir una activitat quan en el PELL pots practicar totes? Els interessats poden aprofitar l' oferta de llançament assistint de forma gratuïta.

 

Consulta tota la informació a la pàgina web del PELL