Tria al “Què fer a Cornellà” les activitats que més t’agradin per al cap de setmana

Novembre tanca el mes amb moltes propostes culturals per al cap de setmana per compartir en família. Demà dissabte al matí podrem triar entre vàries opcions: a les 11 al parc de Can Mercader es farà una masterclass de gimnàstica per a tothom que vulgui, a les 12 hi haurà l'espectacle infantil "El soldadet de plom" a la BCC i durant tot el matí a la plaça de l'Església tindrem una nova edició del Mercat d'Intercanvi. Al vespre, els fans de Chambao podran gaudir dels seus millors èxits a l'Auditori.
Diumenge també tindrem oportunitats culturals amb un espectacle infantil al Patronat a les 12h de la mà de la Cia Brif Braf Bruf . Amb el títol "Les supertietes", els més petits gaudiran d'una divertida posada en escena.

El cap de setmana també ens ofereix l'oportunitat de passejar pels parcs. A Can Mercader sempre existeix l'opció de veure l'exposició que ofereix el Palau, visitar el Museu de les Matemàtiques o participar en alguna activitat guiada.

Tota la programació es pot consultar a la plataforma “Què fer a Cornellà”. Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic i Facebook, Twitter, flickr i Instagram.

Es tracta d’una iniciativa global on s’ha treballat la programació però també la difusió i la interactuació amb els veïns i veïnes de Cornellà, que inclou un butlletí electrònic, on mitjançant una subscripció es pot rebre a la bústia de correu les principals novetats de la setmana, quatre xarxes socials, per estar comunicat en tot moment i l'aplicació mòbil gratuïta “Que fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Programació Cultura en Família
Programació Auditori de Cornellà
Masterclass a Can Mercader
"El soldadet de plom" a la BCC