Cornellà encén els llums de Nadal amb una festa a la plaça Catalunya

Prop d'una cinquantena de carrers de la ciutat lluiran les tradicionals llums de Nadal des de l'1 de desembre i fins el dia de Reis. A iniciativa del Consorci per a la promoció i dinamització del comerç a Cornellà, els carrers dels principals eixos comercials de la ciutat es veuran guarnits amb il•luminació nadalenca de leds, més econòmiques i sostenibles.


Vols participar en l'encesa?
Aquest any per encendre els llums es vol implicar als nens i nenes que seran els que ‘encendran' de manera simbòlica tots els llums de la ciutat. Per fer-ho possible es convoca a tots els infants i les seves famílies a un taller de "molinets" a la plaça Catalunya (18h) i a la posterior encesa (19h).


‘Compra a casa'
També els comerços i paradistes dels mercats municipals de la ciutat guarniran els seus establiments amb decoració nadalenca i a iniciativa del Consorci i l'entitat "Cornellà, Compra a Casa" es donarà el tret de sortida a la campanya nadalenca de comerç amb l'objectiu d'impulsar i promoure les característiques i avantatges del comerç de proximitat: qualitat, bon preu, varietat i garantia.

Consorci per a la promoció i dinamització del Comerç local
Informació del comerç local