La ciutat es prepara per a rebre el Nadal

Prop d'una cinquantena de carrers de la ciutat estan il·luminats des del dia 1 de desembre amb les tradicionals llums de Nadal i ens acompanyaram fins el dia de Reis. A iniciativa del Consorci per a la promoció i dinamització del comerç a Cornellà, els carrers dels principals eixos comercials de la ciutat es veuran guarnits amb il•luminació nadalenca de leds, més econòmiques i sostenibles. Dimarts, es fa fer l'encesa oficial amb una festa a la plaça Catalunya.

Aquest és el punt de partida a un mes on les activitats culturals, socials i solidàries es multipliquen a la ciutat i on tothom es prepara també per rebre dies per celebrar amb les famílies i els amics. Després del pont del primer cap de setmana obrirem les portes a iniciatives que inundaran els carrers i els equipaments municipals.


‘Compra a casa'
També els comerços i paradistes dels mercats municipals de la ciutat guarniran els seus establiments amb decoració nadalenca i a iniciativa del Consorci i l'entitat "Cornellà, Compra a Casa" es donarà el tret de sortida a la campanya nadalenca de comerç amb l'objectiu d'impulsar i promoure les característiques i avantatges del comerç de proximitat: qualitat, bon preu, varietat i garantia.

Consorci per a la promoció i dinamització del Comerç local
Informació del comerç local