La Fira de Santa Llúcia remarca el caràcter nadalenc de la ciutat

Departament de Cultura

La ciutat ja està immersa en els preparatius per rebre el Nadal. Les entitats preparen concerts de nadales, pessebres i activitats culturals; els teatres s'omplen de propostes, els carrers s'engalanen i els nens i nenes comencen a tastar les primeres propostes nadalenques a la Fira Infantil i es preparen per visitar el Laboratori del Mag Maginet i el campament del Mag Maginet.
Però abans, tot un ampli repertori d'activitats que ja han començat. El diumenge 13 de desembre, durant tot el dia, se celebra a la ciutat la quarta edició de la Fira de Santa Llúcia, que organitza l' associació Crear Cornellà. Trobareu les tradicionals paradetes d'artesans al voltant de la plaça de l'Església i la Rambla, amb productes típicament nadalencs: artesania, restauració, joguines, flors, arbres, petits ornaments...


En total, un centenar de carpes d'artesans i una desena d'entitats socials i solidàries s'afegeixen a aquest acte festiu i lúdic, per tal de consolidar la Fira de Santa Llúcia com una tradició nadalenca a la nostra ciutat.


El circuit de la Fira de Santa Llúcia s'articula al voltant de la zona de l'Ajuntament, és a dir, la part superior de la rambla Anselm Clavé, la plaça de l'Església i la plaça dels Enamorats, on durant tot el dia hi haurà un ambient nadalenc, amb tallers infantils, degustacions gastronòmiques, cantada de nadales i diverses iniciatives solidàries per recaptar fons. També hi haurà un punt de recollida de joguines solidàries.
A les 11 hi haurà ballada de sardanes per a la Marató de TV3, organitzada pels Amics de la Sardana de Cornellà, a la plaça de l'Església. A la mateixa hora, davant de l'Ajuntament hi haurà l'actuació de l'Esbart Infantil de Cornellà. A la tarda, a les 18 h, la Coral Nova oferirà un concert de Nadal al Castell de Cornellà.


Tota la informació al web Què Fer a Cornellà

Per  conéixer l'actualitat cultural i d'oci de la ciutat durant aquest Nadal  la web “Què fer a Cornellà”, inclou amb detall tot el que hi ha i també es pot seguir des d'el butlletí electrònic i Facebook, Twitter, flickr i Instagram.

A més també es pot consultar a l'aplicació mòbil gratuïta “Que fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Web què fer a Cornellà
Descarrega aqui totes les activitats de Nadal