El comerç local: garantia de qualitat, bon preu i atenció

El mes de desembre és habitualment el mes clau de l'activitat comercial, i els comerços de Cornellà no són una excepció. Durant aquestes setmanes, ofertes, promocions, i l'habitual campanya de llums i activitats com la Nit de Compres protagonitzen l'ambient prenadalenc als carrers.
La bona salut del comerç local és fonamental, a més, perquè es converteix en un motor per a la ciutat, revitalitza barris i crea ocupació. I un consum responsable comença per apostar per la proximitat, la consciència, i el fet que comprant a Cornellà, tots sortim beneficiats. Tot això posant de manifest els avantatges habituals del comerç de proximitat: qualitat, varietat, confiança, valor afegit i atenció personalitzada.

Comerç connectat i innovador
A través de www.cornelladellobregat.eu i de la APP Cornellà de Llobregat es pot accedir a descomptes i promocions tot l'any dels comerços associats a Cornellà Compra a Casa. De la mateixa manera, en diverses instal•lacions municipals i alguns comerços estan instal•lades 15 pantalles de televisió (MICC) que presenten en primícia aquestes mateixes ofertes. Les podeu trobar, entre uns altres, als tres mercats municipals, el Parc Esportiu Llobregat, Can Vallhonrat, etc. La web i la APP també ajuden a situar els comerços, per sectors, en un mapa, i detalla les seves activitats.


Major seguretat en els eixos comercials

Durant els dies de campanya comercial de Nadal, des del 14 de desembre fins al 7 de gener, Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra augmenten el seu dispositiu de seguretat, especialment al voltant dels eixos comercials, i en les hores de major afluència de públic (entre 17 i 20.30 hores). L'objectiu d'aquesta major presència de patrulles és en primer lloc dissuasori, reforçar la seguretat objectiva i subjectiva, i atendre ràpidament qualsevol incidència. Aquest dispositiu és conegut com ‘Operació Grèvol' i també ofereix consells als comerciants sobre les mesures de seguretat a adoptar especialment durant aquests dies, en el qual s'incrementa l'activitat en les tendes.


Entarja't, per sumar fidelitat
Els comerços associats a Cornellà Compra a Casa (incloent totes les parades dels tres mercats municipals) compten amb una targeta de fidelitat, amb la quin es pot acumular el 1% de cada compra i després canviar o reemborsar-ho en qualsevol un altre dels establiments adherits. Actualment, més de 12.000 persones disposen d'aquesta targeta gratuïta, que va néixer l'any 2006.

Horaris especials dels mercats municipals

Mercat de Sant Ildefons: 23 de desembre, de 7.30 a 20 h / 24 de desembre, de 7.30 a 16 h / 29, 30 i 31 de desembre, de 7.30 a 14 h.
Mercat Centre: 23 de desembre, de 8 a 20 h / 24 de desembre, de 8 a 16 h / 30 de desembre, de 8 a 20 h / 31 de desembre, de 8 a 15 h.
Mercat Marsans: 23 de desembre, de 8 a 20 h / 24 de desembre, de 8 a 14 h / 30 i 31 de desembre, de 8 a 14 h.