Nou període d'obertura de les Aules d'Estudi

Del 28 de desembre al 7 de febrer es tornen a obrir les Aules d'Estudi de la ciutat ubicades al Citilab, biblioteca de Sant Ildefons, biblioteca Marta Mata i Centre Cultural Joan N. Garcia Nieto. La novetat d'aquest any és que l'aula del Citilab estará oberta tot l'any en un horari especial de dilluns a divendres de 20 a 8 hores i els dissabtes i diumenges ( de 10 a 14h i de 16 a 8 hores).

Amb la posada en marxa d'aquest espai permanent es pretén millorar les condicions per facilitar l'estudi, unes condicions que de vegades són difícils de tenir al mateix domicili. Les aules estan dotades de connexió wi-fi i d'alguns llibres de referència, són ideals tant per la concentració individual com per fer treballs en grup. Ara, per primer cop, els estudiants podran disposar d'un equipament obert durant la nit, aquest fet possibilitarà l'estudi més enllà dels horaris en què habitualment les instal•lacions municipals com les biblioteques estan tancades al públic.

El nou espai permanent al Citilab vindrà a complementar l'oferta que habitualment ofereixen les altres aules existents a la ciutat. En total són quatre les instal•lacions que donen aquest servei: el Centre Cultural Joan N. García-Nieto (tercera planta), la Biblioteca Marta Mata, la Biblioteca Sant Ildefons i el mateix Citilab.

Habitualment, les aules d'estudi s'obren en les tres èpoques de l'any en les quals hi ha més exàmens, al voltant dels mesos de desembre, maig i setembre. Aquest any, però, s'allarga l'horari una setmana més, entre el 28 de desembre i el 7 de febrer, durant els caps de setmana. Un cop passat aquest període, els estudiants podran continuar gaudint del nou emplaçament al Citilab la resta de l'any, i a més, en horari nocturn.

Gairebé 3.000 usuaris
Pel que fa a l'ús del servei també ha anat en augment, l'any 2015, les aules d'estudi van sumar gairebé 3.000 usuaris, entre els tres períodes d'obertura. Els joves entre 21 i 25 anys d'edat són els que més han trepitjat aquests espais, amb predilecció de l'horari de tarda, i la instal•lació del Centre Cultural Joan N. García-Nieto del barri de La Gavarra és la que ha rebut més estudiants.


Períodes Aules d'Estudi Cornellà'2016
Del 28 de desembre al 7 de febrer
Del 20 de maig al 3 de juliol
Del 26 d'agost al 4 de setembre

Aula permanent Citilab
Tot l'any.
De dilluns a divendres, de 20 a 8h
Dissabtes i diumenges, de 10 a 14h i de 16 a 8h

 

Aules d'Estudi de Cornellà