55.000 euros més per a una nova convocatòria d’ajudes 6+6 a la contractació

L'Ajuntament de Cornellà obre una nova convocatòria del programa Ocupa'm (6+6), per promoure la contractació de persones a l'atur de Cornellà, dotada amb 55.000 euros.
El programa Ocupa'm (6+6) consisteix en què l'Ajuntament es compromet a assumir el salari brut mensual, durant 6 mesos, de les persones que una empresa o comerç local hagi contractat per un període mínim de 12 mesos, i amb una jornada laboral igual o superior al 50% de l'establerta per conveni com a jornada completa.


És una iniciativa del Pla de Xoc contra l'Atur, posada en marxa a finals de l'any 2014, amb l'objectiu de fer front a l'augment de les situacions de risc d'exclusió social derivades de les altes xifres d'atur. Així mateix, l'ajuda és un incentiu per a l'empresa local, ja que l'ajuda puntual contribueix a reduir els costos laborals de les noves contractacions. És imprescindible que tant les persones en atur que siguin contractades estiguin empadronades a Cornellà, com que les empreses tinguin la seu o el centre de treball a la ciutat. Podeu obtenir més informació a la direcció de Polítiques d'Ocupació de l'Ajuntament (edifici Can Mercader, telèfon 93 474 33 99).

Departament de Polítiques d'ocupació