S’obren les inscripcions per participar a la rua de Carnestoltes

Departament de Cultura

El 6 de febrero arriba la festa més esbojarrada, la gran rua de carnaval 2016 plena de premis i de disbauxa. Prepareu les vostres disfresses, màscares, barrets, antifaços, ... i ja us podeu inscriure al concurs de carnestoltes fins al 25 de gener.


Tots aquells que esteu interessats en participar al concurs de comparses, entitats o grups d'amics (o fins i tot coneguts), us heu d'inscriure prèviament: només cal ser un grup mínim de 10 persones, i llegir i complimentar la documentació que trobareu si clikes AQUÍ.


S'atorgaran premis a la millor coreografia, millor animació musical, i a les disfresses millor confeccionades, més originals, i de temàtica més actual. I si no participeu al concurs... doncs podeu afegir-vos a la rua amb la millor disfressa que trobeu.


La concentració de comparses i carrosses comença a les 17.00h, al carrer Bonestar (al costat de la plaça de Catalunya). A les 18.00h començarà la desfilada pels carrers, encapçalada pel Rei Carnestoltes, que passarà llista als assistents.