El polític italià, Romano Prodi, inaugura la setena edició del Cornellà Creació Fòrum

President de la Comissió Europea entre 1999 i 2004 i qui fou també peça clau en la política italiana ocupant el càrrec de Primer Ministre, és la persona encarregada d'inaugurar la setena edició del Cornellà Creació. Serà un dinar-fòrum en el qual Prodi ens parlarà de la seva visió sobre la situació econòmica i política actual. Un acte que també compta en qualitat de presentador amb el director de Relacions Institucionals i Corporatives de Ferrero Ibèrica, Roberto Torri. Llicenciat "cum laude" en Dret i Catedràtic d'Economia Política i Industrial, Romano Prodi, va centrar les seves investigacions acadèmiques en el desenvolupament de les pimes i l'activitat industrial i en les polítiques antitrust. El nostre convidat ha rebut 39 "Honoris Causa" i ha publicat editorials en les principals capçaleres del seu país.

Una guerra mundial per etapes: conseqüències i perspectives en la política i l'economia és el títol de la seva ponència presentada pel director de Relacions Institucionals i Corporatives de Ferrero Ibèrica, RobertoTorri

Divendres, 22 de gener a les 13,30h. L'Auditori de Cornellà

Nova programació

La programació prevista per aquest 2016 inclou un total de sis conferències que combina la fórmula dels dinars-fòrums i la dels esmorzars-conferències. Com ja és habitual, també intercalem ponències individuals amb els face to face, sis cites que tractaran temàtiques d'actualitat de tota índole. Enguany també combinem diferents espais de trobada com L'Auditori de Cornellà, el WTC Almeda Park i el Museu Agbar de les Aigües. Tot gràcies al patrocini de més d'una trentena d'empreses entre les quals destaca Aigües de Barcelona, CaixaBank, Telefònica o Siemens, entre altres.

Web Cornellà Creació