L’art i les matemàtiques es toquen al Museu Palau Mercader

En mans d'un artista, les matemàtiques es poden transformar en música, pintura, poesia, dansa...Això és el que es podrà veure a partir de diumenge a la nova exposició que s'obre al Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA) ubicat al Museu Palau Mercader. A partir d'obres de Maria Alberich, Simon Beck, Joan Antoni Blanc, Herwig Hauser & Sebastian Gann, Icardi, Jordi Pericot i Ligia Unanue es podrà veure aquesta experiencia.
La mostra es podrà visitar els diumenges, del 31 de gener al 28 de febrer, a la planta baixa del Palau Mercader de Cornellà.


El Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA) complirà al febrer dos anys amb seu estable al Museu Palau Mercader, on té instal•lada la seva exposició permanent a la segona planta. El dia 14 de febrer, coincidint amb la celebració del segon aniversari de l'exposició permanent del MMACA a Cornellà hi haurà una visita comentada a les 12 h.


El Museu de Matemàtiques de Catalunya té la seu a la planta superior del Museu Palau Mercader de Cornellà, un espai amb més de 300 metres quadrats per acollir exposicions i activitats de tota mena on les matemàtiques s'aborden des d'un vessant pràctic i lúdic.
Ha estat promogut per l'Associació per promoure i crear un Museu de Matemàtiques a Catalunya (MMACA), i gràcies a la col•laboració de l'Ajuntament de Cornellà exposa permanentment la col•lecció 'Experiències matemàtiques', constituïda per jocs, construccions i elements diversos agrupats en sales dedicades a la Geometria, els Miralls, Càlcul i estadística, Combinatòria i estratègia, i Cartografia.

Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA)
Departament de Patrimoni de l'Ajuntament