Un ampli ventall de propostes per fer esport a espais públics de la ciutat


A Cornellà pots mantenir-te en forma gràcies a unes instal•lacions municipals, modernes i funcionals, condicionades per a l'aprenentatge, la pràctica de diferents esports i activitats per a totes les edats o practicar esport a l'aire lliure amb iniciatives com el Vine a Fer Esport Salut!. Les instal•lacions esportives del Parc Esportiu Llobregat (PELL) o el Complex de Can Mercader i també la piscina de Ca Millars ofereixen l'oportunitat de poder practicar diferents disciplines esportives en un horari ampli i amb monitors especialitzats.
EL PELL celebra aquest any el seu desè aniversari amb uns 3.000 abonats, i juntament amb el Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader, està gestionat per l'àrea social de l'empresa municipal Procornellà, cosa que ha permès augmentar un 85% les seves activitats. Així mateix, des de finals de 2015 compta amb un programa dirigit a menors d'entre 8 a 16 anys, que combina la pràctica d'activitats esportives amb cursos de cuina, pintura o fotografia, entre uns altres.

A més d'aquestes opcions, als diferents pavellons municipals, camps de futbol i a l'estadi municipals centenars de nens i joves practiquen el seu esport favorit en clubs de la ciutat cada dia.


Esport a l'aire lliure

Pels quals prefereixen l'esport a l'aire lliure, Vine a fer Esport Salut! és una opció sana, còmoda i d'intensitat moderada perquè pugui practicar-se per una àmplia franja d'edat. En horari de matí o tarda s'alternen activitats com l'aeròbic, running, txi kung, estiraments, etc. Cada trimestre es programen al voltant de 200 activitats.


Cornellà explica a més amb el valor afegit del riu i els seus parcs. El condicionament de camins i passejos en la ribera del riu i els circuits saludables en alguns parcs són també alternatives per gaudir de l'entorn i practicar esport. Les bicicletes, els passejos o el running són les activitats més habituals.

 

Parc Esportiu Llobregat
Vine a fer Esport Salut!