La ciutat es prepara per celebrar el Carnestoltes

Aquest any s’han ampliat les activitats amb iniciatives per fer petits tast de diversió que començaran dijous gras amb el pregó del Rei Carnestoltes. Serà a la plaça de l’Església, a les 17:50 h, el Rei Carnestoltes baixarà del seu vaixell pirata “Poca-Solta”i llegirà el pregó convidant-nos a gaudir de la festa. Tot seguit començarà l’animació amb l’actuació del grup Xarop de Canya amb l’espectacle “A l’abordatge, Poca-Solta!”. Hi haurà també una degustació del tradicional pinxo de truita i la botifarra d’ou de Dijous Gras.

Dissabte, la rua

El dissabte 6 de febrer tindrà lloc la gran rua i el concurs de comparses. La concentració és a les 17 h, a la plaça de Catalunya i el recorregut, com altres anys, serà pels carrers Bonestar, Avinguda Sant Ildefons, carrer República Argentina, carrer Mossèn Andreu i finalitzarà, en el mateix punt de partida, la Plaça Catalunya. Després de la rua, coneixerem els guanyadors del concurs, en les diferents categories: millor coreografia, millor animació musical, disfressa millor confeccionada, disfressa més original i a la de temàtica més actual. I, per celebrar-ho, hi haurà música fins a les 21:30 h, a la plaça Catalunya

Diumenge, Carnestoltes infantil

El diumenge 7 de febrer, a les 12 h, arriba la rua infantil amb la Xaranga Sarau, Societat Coral La Unió, que recorrerà el Casc Antic fins a la plaça de l’Església, amb un final de festa amb el grup d’animació Pep López i Sopars de duro. I el dimecres de Cendra, 10 de febrer, ens acomiadarem de Sa Majestat el Rei Carnestoltes en la Festa de Judici Final, a les 17:30 h, a la plaça Catalunya, amb l’actuació del grup d’animació Xip Xap i el seu espectacle “Pirates de secà”.

Consulta AQUÍ tota la informació del Carnestoltes