Cornellà participa en el projecte Innobus, per apropar els joves a l’entorn empresarial

L'Ajuntament de Cornellà participa en el projecte comarcal Innobus, una iniciativa impulsada per la plataforma Innobaix, l'Agència d'Innovació i Coneixement del Baix Llobregat. Aquest projecte es presenta com a mitjà i estratègia per apropar als joves emprenedors a l'ecosistema empresarial de la comarca amb un doble objectiu; ajudar els joves capacitats però actualment aturats en el llançament dels seus projectes i beneficiar a les empreses de la comarca en la captació de noves idees i talent.
Innobaix ha obert el període d'inscripció per participar en aquest programa, adreçat a joves universitaris aturats o amb feines temporals amb actitud emprenedora, motivats per la innovació i amb ganes de gaudir de l'experiència.
Els joves inscrits al projecte INNOBUS recorreran el Baix Llobregat durant dos dies amb un autobús que pararà a les empreses d'alt impacte a la zona, on rebran una sessió inspiradora i formadora sobre una temàtica concreta. La resta de la setmana -durant el mes de març- realitzaran sessions de treball al Citilab de Cornellà.
L'autobús farà parada a cada Ajuntament participant de la comarca per la recollida del jove talent. En finalitzar l'itinerari, els joves emprenedors hauran de presentar la seva idea o prototip davant un jurat final format per les empreses i institucions participants.


Inscripcions gratuïtes

Els joves interessats a participar (fins a 35 anys) han d'inscriure's abans del 15 de febrer de 2016 al Trailer (Servei d'Informació Jove) c/ Mossèn Andreu, 17 entregant una còpia del seu Currículum Vitae o enviar-lo per correu electrònic a trailer@aj-cornella.cat. La participació en el programa és totalment gratuïta.

 

Pàgina web Innobaix
Projecte Innobus