Més de 15 activitats d'esport saludable a la setmana totalment gratuïtes

Departament d'Esports

Vine a Fer Esport Salut! Va començar l'any amb la programació d'un total de 164 activitats previstes per al primer trimestre, propostes amb un nivell de dificultat baix o moderat, i adaptades a qualsevol edat o preparació física. El seu objectiu és promoure entre la ciutadania l'esport saludable, gratuït, en espais públics -places, parcs...- , i conscienciar a tothom que té molt fàcil realitzar una activitat física prop de casa.
Concretament per a aquesta setmana, de dilluns a dissabte, hi ha previstes un total de 17 activitats en horaris de matí o tarda. A més, aquest trimestre arriba una novetat a la programació, el Entrenament Corresolid@ris, que s'oferirà tots els dimecres a les 19.30 hores. El punt de trobada és el rocòdrom de Can Mercader, i es tracta d'un entrenament de running que els participants es distribuiran en grups segons el seu nivell: alt, mitjà, baix o iniciació.


Totes les activitats estan supervisades per un monitor o dinamitzador esportiu i pràcticament cada dia hi ha entre dues i quatre activitats diferents en tota la ciutat. D'altra banda, segueixen les propostes habituals: Masterclass al ritme de la música, Nordik Walking, les excursions de Passos a Mils, Txi-Kung o Ànim 10, activitats en la piscina de Ca Millars o rutes de ciclisme.


Para más información e inscripciones:
Departament d'Esports: 93 377 02 12 / extensió 1797