Comencen les activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el proper 8 de març, el Consell de la Dona i l'Ajuntament de Cornellà, a través del Centre d'Informació i Recursos per a les Dones, organitzen a la ciutat un gran seguit d'actes i d'activitats per sensibilitzar la població sobre la igualtat de gènere i els drets de les dones.
La trentena d'entitats que formen part del Consell de la Dona, que va ser pioner, fa 20 anys, en el treball en comú per defensar aquests valors, promouen bona part d'aquesta programació, especialment vinculada a la cultura i la formació. A mencionar, per exemple, l'obra de teatre "Vagas y maleantes" (4 de març), la doble actuació del taller de teatre del CIRD amb "El avaro" de Molière (2 i 3 d'abril), o el concert de gala a l'Auditori de Cornellà titulat "Broadway, Hollywood and glamour" (10 de març, 19.30 hores). També cal destacar la taula rodona titulada "La feina i la vida: conciliació familiar i laboral" (8 de març, Citilab), o l'exposició organitzada per l'Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació "Imatges per pensar", a la sala Raimon Llort de la biblioteca Central. Més informació i lliurament de les entrades dels espectacles, al CIRD (c. Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18 / 93 474 28 41).


Manifest del 8 de març
El dimarts 8 de març, a les 12 hores, la psicòloga del CAS Fontsanta, Pilar Ripoll, serà l'encarregada de llegir el manifest que protagonitza la jornada reivindicativa d'aquest any, com és habitual davant de l'escultura a la dona treballadora, a la plaça de Catalunya.


Curs d'agents per la igualtat i diversitat sexual
Durant els mesos de febrer i març el departament de Joventut, en col•laboració amb la Diputació, organitza un curs d'agents per la igualtat i la diversitat sexual, gratuït i adreçat a joves de 16 a 19 anys.
Consulta AQUI totes les activitats