Continuen els actes commemoratius vinculats al Dia Internacional de la Dona

Amb motiu d'aquesta efemèride el Consell de la Dona i l'Ajuntament de Cornellà, a través del Centre d'Informació i Recursos per a les Dones, organitzen a la ciutat un gran seguit d'actes i d'activitats per sensibilitzar la població sobre la igualtat de gènere i els drets de les dones.
La trentena d'entitats que formen part del Consell de la Dona, que va ser pioner, fa 20 anys, en el treball en comú per defensar aquests valors, promouen bona part d'aquesta programació, especialment vinculada a la cultura i la formació.

A mencionar, per exemple, la doble actuació del taller de teatre del CIRD amb "El avaro" de Molière (2 i 3 d'abril), o el concert de gala a l'Auditori de Cornellà titulat "Broadway, Hollywood and glamour" (10 de març, 19.30 hores). També cal destacar la taula rodona titulada "La feina i la vida: conciliació familiar i laboral" (8 de març, Citilab), o l'exposició organitzada per l'Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació "Imatges per pensar", a la sala Raimon Llort de la biblioteca Central. Més informació i lliurament de les entrades dels espectacles, al CIRD (c. Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18 / 93 474 28 41).

Entre els més significatius d'aquesta setmana:

DIMECRES 9 DE MARÇ
17.00 a 19.00 h
Taller de teatre i rols de gènere
A càrrec de Nusteatre. És un taller per treballar la igualtat, els rols de gènere, etc. Ës gratuït però cal inscripció prèvia a: microcornellateatre@gmail.com Lloc: Auditori de Sant Ildefons |Organitza: Microcornellateatre

19.00 h
"XXI Concurs de Narrativa per a Dones Àrtemis"
Lloc: Castell de Cornellà |Organitza: Associació de Dones Àrtemis

DIJOUS 10 DE MARÇ
19.30 h
"Concert de Gala: "Broadway, Hollywood and Glamour"
Amb Mª Mar Humanes (soprano) i Maxim Shamo (pianista)

Lloc: Auditori de Cornellà | Consell Municipal de la Dona i CIRD


DIVENDRES 11 DE MARÇ
17.00 h
Xerrada debat: Conciliar, un repte diari per a les dones de tres generacions
Lloc: Ass. Veins Barri Riera | Organitza: A.VV. Riera

DISSABTE 12 DE MARÇ
16.00 h
VII Torneig de la Dona
Lloc: Camp de Futbol Fontsanta-Fatjó | Organitza: Penya Espanyolista de Cornellà

18.30h

Taula Rodona: "La dona i la radio". LLoc: Associació Cultural Rosalia de Castro|Organitza. Associació Cultural Rosalía de Castro.


Consulta AQUI totes les activitats