Inscriu-te als centres cívics per descobrir més de cinquanta opcions de formació

Durant aquest mes, els centres cívics de Cornellà tenen obertes les inscripcions per a les seves activitats i tallers del segon trimestre de l'any. Més de cinquanta opcions d'oci, de formació, i per compartir experiències creatives.

Així, el Centre Cívic La Gavarra té les inscripcions obertes fins a l'1 d'abril i ofereix tallers d’art, de teràpia del riure i d'artteràpia, a més dels tallers d'introducció a diferents especialitats que organitza l'Associació Cultural Gent i Futur. Per obtenir més informació de la programació del curs o realitzar la inscripció, cal trucar al telèfon 93 376 20 11 o bé enviar un correu electrònic a ccgavarra@aj-cornella.cat.

El Centre Cívic de Sant Ildefons presenta una vintena de cursos diferents, que van des de la fotografia (digital i analògica) als balls de saló, dibuix i pintura, vital-gym, la iniciació a la informàtica i diversos de vinculats a la gastronomia i la sostenibilitat. La formalització de la inscripció es pot fer trucant al 93 375 63 29 o enviant un correu a ccsildefons@aj-cornella.cat.

D’altra banda, ja són a punt els cursos per al trimestre de primavera del Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat. Balls llatins, line dance, cosmètics naturals, teatre en família, tast de cerveses, iniciació a l'alemany... fins a una trentena de propostes. El període d’inscripcions és obert fins al 20 de març. Informeu-vos-en al telèfon 93 475 35 77 o al correu info@parcesportiullobregat.com.