S'obre la convocatòria del 32è Concurs de Còmics

Departament de Joventut

Cornellà inaugura una nova edició del seu Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà. Hi poden participar joves d'entre 12 i 16 anys, a la categoria júnior, i fins a 30 anys, a la categoria sènior. El tema i la tècnica són lliures, tot i que els personatges han de ser de creació pròpia i inèdits. Les obres es poden presentar en castellà o en català fins al 30 de juny, inclòs.

Hi ha set premis, el més gran de 1.200 euros (més un lot de còmics i un viatge al festival d'Angoulême), i tres mencions especials; a més, les millors obres seleccionades pel jurat s'exposaran durant el mes de novembre a la Mostra del Còmic.

Durant l'any 1985 es va iniciar el primer Concurs de Còmics, que va néixer com a una iniciativa per promoure la creació artística del jovent i que amb la seva mirada irònica, transgressora, fos un mitjà d'expressió juvenil. És una aposta cultural adreçada a els i les joves que està totalment consolidada a la nostra ciutat.

Pel concurs han passat autors com Albert Monteys d'El Jueves; Pedro Vera, també col·laborador d'El Jueves; o Berto Romero, el famós "nebot" de Buenafuente. Durant aquests últims anys, nous
valors com Igor Fernández, Joan Cornellà, Bea Tormo (Triz) que també fan les seves  col·laboracions a la revista i Martín Romero que ha publicat a Cavall Fort, Tretze Vents o Rolling Stones.

 


Per consultar les bases completes:
www.cornella.cat/ca/ConcursDeComics.asp
facebook.com/ComicsCornella

Més informació:
Trailer
Mossèn Andreu, 17
93 376 35 71
trailer@aj-cornella.cat

Departament de Joventut
Pl. Enamorats, 6
93 377 02 12 (ext. 1472)
comics@aj-cornella.cat