Cornellà en miniatura a la ludoteca del PELL

La ludoteca del Parc Esportiu Llobregat (PELL) celebra cinc anys d’existència amb una reproducció en miniatura dels edificis més representatius de la ciutat: la torre de la Miranda, el cinema Titan, el Castell, l’església de Santa Maria o la piràmide de la Fira. L’espai “Vine a jugar a Cornellà en miniatura” s’instal·larà de forma permanent a partir del 18 d’abril al vestíbul, de més de 200 m2, del centre esportiu. Els infants podran jugar i divertir-se caminant entre els diferents edificis emblemàtics, durant l’horari d’activitats de la ludoteca del PELL.

A més, hi ha previst programar visites a la instal·lació per a les escoles durant els matins. La ludoteca ha encetat un nou trimestre d’activitat que s’allargarà fins al 21 de juny, juntament amb la Ludo PELL Nadons, que obre el dimarts i el dijous de 10 a 12 hores, per a infants d’entre 0 i 3 anys acompanyats d’un adult.

Campus d’estiu

Ja estan obertes les inscripcions per a la nova edició del Campus d’estiu, una proposta per als menors de 4 a 14 anys, que fomenta valors esportius, educatius i de convivència i el treball en equip. Es pot triar entre fer el campus al centre esportiu PELL o al Can Mercader, que dóna prioritat a la naturalesa i la cultura amb visites a racons del parc de Can Mercader com el Palau, el Museu de les Matemàtiques, els horts urbans o la ruta botànica.

Web del Parc Esportiu Llobregat (PELL)