X Jornada Comarcal de Joventut: Joves i LGTBI

Enguany i per desè any consecutiu, s'organitza la Jornada Comarcal de Joventut, amb la voluntat i l'esperit de donar una visió d'unitat i cooperació entre els municipis del Baix Llobregat. Aquesta jornada s'adreça a tots els agents de joventut de la comarca, tant amb responsabilitats polítiques com tècniques: regidors i regidores, personal dels punts d'informació, de dinamització, joves dels IES, etc. 

La X Jornada Comarcal de Joventut tindrà lloc al Citilab de Cornellà de Llobregat, el dijous 28 d'abril de 09.00 h a 14.10 h i aquest any porta com a títol "Joves i LGTBI"

El programa és el següent:

- CONFERÈNCIA: Diversitat sexual i de gènere
Gerard Coll-Planas, director del Centre d'Estudis Interdisciplinaris de Gènere  Universitat de Vic.
- EXPERIÈNCIES
Experiència Cinefòrum d’Orgull: Natalia Marín Martinez, presidenta de l’Associació de Dones de Sant Vicenç dels Horts “Dóna’t Vida”.
"Vidas transexuales" de Maria Khan: Jose Benito, membre de l'Associació Grup d’Amics Gais.
Eines i recursos per garantir els drets de les persones LGTBI i per lluitar contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia: Lluïsa Jiménez i Gusi, responsable de l’àrea per la igualtat de tracte i no discriminació de persones LGBTI, de la Direcció General d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, de la Generalitat de Catalunya.
Com defensar a la Víctima de la LGTBIfòbia: Eugeni Rodriguez, president de l’Observatori Contra l’Homofòbia de Catalunya.
Torn de paraules
Projecte Oasis, les colònies d’estiu per adolescents LBTGI: Sara Barrientos, membre de l’Associació Candela.
Experiències i eines: Elena Longares, membre de lesBicat.
Alex Marc Serra, membre de Joves Trans Barcelona
Més informació i inscripcions aquí