Comencen les inscripcions als casals i campus d’estiu a la ciutat

Departament de Joventut

Nombroses escoles, esplais i clubs esportius ofereixen casals i campus d'estiu perquè els més joves ho passin en gran quan acabi el curs escolar. La majoria tenen les inscripcions obertes durant aquest mes de maig, i en pots trobar a tots els barris, alguns d'ells centrats en activitats esportives, altres a la mateixa escola, o els que organitzen el Parc Esportiu Llobregat i el Complex Aquàtic Can Mercader a les piscines municipals.

A continuació adjuntem un llistat amb les opcions que es posen a l'abast de les famílies de Cornellà, en cada cas contacteu amb l'entitat organitzadora per saber més detalls d'horaris, preus i activitats programades.

 
Casals i campus (estiu 2016)
Colònies i campaments (estiu 2016)

També té lloc durant l'estiu, com cada any, el "Tecnoestiu", que organitza el Citilab. Es tracta d'una activitat d'un dia al Citilab on els participants s’endinsen en les noves tecnologies i la realització televisiva. Tindrà lloc del 22 de juny al 27 de juliol i està obert a esplais, casals d’estiu i particulars que vulguin aprofitar els temps de l’estiu per gaudir i aprendre amb la tecnologia.

Pàgina dels casals, colònies i campus d'estiu
Web del Citilab / 93 551 06 60

Campus d'Estiu al PELL i Casal d'Estiu al Complex Can Mercader