Arcángel, protagonista de la 33a edició del Festival de Arte Flamenco

Departament de Cultura

En el marc del Festival de Arte Flamenco de Catalunya, Arcángel serà l'actuació estel·lar d'aquest certamen que celebra aquest any la 33a edició. Presentarà a Cornellà el seu nou treball "Estruna", que es basa en el flamenc amb la veu emblemàtica de Arcàngel i la cançó tradicional búlgara interpretada per les Noves Veus Búlgares i el jazz idioma d'Antonio Forcione (guitarra acústica), Dani de Morón (guitarra flamenca), Yelsy Heredia (baix) i Agustín Diasera (percussió). L'actuació té lloc a l'Auditori de Cornellà, dissabte 7 de maig.

És la principal atracció d'un festival que porta moltes altres actuacions aquests dies a Cornellà, intentant apropar els diferents vessants de l'art flamenc. Divendres 6 de maig té lloc a la Peña Los Aficionaos el recital 'Novísimos', com el seu nom indica dedicat a valors emergents, en aquest cas, el barceloní Marcos Martínez, acompanyat a la guitarra de David Caro. I diumenge 8, l'Associació Hijos de Almáchar celebra la tradicional Fiesta del Cristo de la Banda Verde.

També hi ha dues exposicions vigents vinculades a l'art flamenc: 'Objetivo Flamenco' al Castell de Cornellà, i 'Miradas', a la sala Raimon Llort. Les properes setmanes continua la programació d'aquesta edició.

 

Consulta tota la programació a l'agenda
Descarrega el programa en pdf
Arcángel: venda d'entrades (Auditori de Cornellà)