Nou de cada deu cornellanencs recomanaria a un amic viure a la ciutat

Cornellà és una ciutat on es troba tot el que es necessita, té molta vida i hi ha una bona convivència entre els ciutadans. Aquestes són les principals qualitats del municipi, segons les persones enquestades, les quals, al seu torn, valoren positivament l'evolució de la ciutat en aquests quatre anys i la integració entre barris.

La majoria, el 85%, manifesta sentir-se orgullós de viure a la ciutat, concretament un 33,8% molt i un 51% bastant. Tant és així que més d'un 87% dels 400 enquestats recomanarien a un amic viure a Cornellà. Els qui més, els habitants de Fontsanta-Fatjó i del Pedró (superen el 90%); la xifra també és més alta entre els que ja fa més de 20 anys que viuen a Cornellà, i també és més gran en el grup d'ingressos més alts.

La satisfacció dels ciutadans amb Cornellà es deu a les bones comunicacions i al transport (57,3%) i la qualitat dels parcs i zones verdes (20,3%), coincidint amb l'enquesta de fa quatre anys. Però, en aquesta ocasió, també destaquen els serveis i equipaments que se situen com el segon aspecte  més positiu de la ciutat (28%). La neteja apareix com el principal problema de la ciutat, però en canvi, es redueix la preocupació per la immigració i l'atur, tot i que continuen entre els temes més citats juntament amb la inseguretat.

Aquesta enquesta s'ha realitzat durant el mes de febrer, a 400 persones de Cornellà, de tots els barris, i en aquesta ocasió de la franja d'edat entre 30 i 50 anys. Es poden consultar totes les respostes i altres detalls a la web de Govern Obert.


Llegeix la nota de premsa completa
Consulta l'enquesta sencera a la web de Govern Obert