Corpus 2016: una cita amb la diversió, la tradició i la cultura

Departament de Cultura

La Festa Major del Corpus arriba a Cornellà de Llobregat, del 26 al 29 de maig amb més d’un centenar d’actes en els quals es combinaran la tradició i la cultura, amb la il·lusió, la solidaritat i la convivència. La música en directe segueix sent un dels atractius principals de la festa, amb les orquestres a cada barri, els concerts a la plaça Catalunya i les propostes dels DJs per als més joves al Parc Esportiu Llobregat, que juntament amb els actes més tradicionals ofereixen l’oportunitat de compartir i de viure les festes amb civisme, tolerància i harmonia.

En aquest context festiu, des de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat en col·laboració amb la Plataforma Ciutadana contra la violència masclista de Cornellà s’ha promogut la campanya “Per unes festes igualitàries i lliures de sexisme” a favor d’unes relacions lliures, respectuoses i contra les agressions sexistes, racistes i LGTBIfòbiques. A més, es repartiran 5.000 polseres amb el lema de la campanya a les carpes instal·lades als principals concerts, per tal de conscienciar la ciutadania que la seva actitud ho és tot.

Principals concerts i espectacles:

A la plaça de Catalunya
Dissabte, 28 de maig / 22.30h
Molly Varlet + CHENOA en concert.
El grup de joves barceloní animarà la nit amb la seva fusió de pop amb soul, per donar pas a la cantant Chenoa que presenta el seu últim disc “Soy Humana”, en un concert en què recordarà també alguns dels seus èxits més coneguts.

Diumenge, 29 de maig / 19h
Circulo Rojo + ELS CATARRES
El grup convidat escalfarà l’ambient per rebre un dels grups catalans més potents dels darrers anys, els Catarres, que atraurà el públic més jove amb la seva barreja de hip-hop i pop indie.

Al pàrquing del Parc Esportiu
Divendres, 27 de maig / 22h
Aina + AMELIE + XUSO JONES en concert.
Tres atractives propostes musicals animaran la nit de festa pensant en el públic jove.

Dissabte, 28 de maig / 22.00h
Nit Sounday + HOLI DOLLY FESTIVAL
Mostra d’arts i danses urbanes a càrrec de diferents escoles de dansa de la ciutat, seguida del festival Holi Dolly i les actuacions de DJ Albert González, Speaker Pep Callau, Xanquers, DJ convidat Joan Blanchadell i Drumshow Fills de la flama.

Descarrega el programa del Corpus 2016
Consulta tota la programació a l'AGENDA
PÀGINA WEB DEL CORPUS