Inscripcions obertes a una nova edició de la Universitat d'Estiu de les Dones

Departament de Polítiques d'Igualtat

Amb un ampli programa formatiu que posa en primera persona el paper de la dona al llarg de la història i que té per objectiu oferir una formació alternativa en matèria d’igualtat de gènere, el  Citilab acull la novena edició de la Universitat d’Estiu de les Dones, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Cornellà a través del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona.

De l’11 al 15 de juliol, es podrà assistir a conferències, taules rodones i tallers, intercanviar informació i opinions i analitzar, des de la perspectiva de gènere, temes d’actualitat que no sempre es tracten al llarg del curs acadèmic:

  • En primera persona: La veu de les dones a la ciència i la investigació
  • Amb ulls, veu, cor i cos de dona: de l’imaginari medieval a la cultura actual
  • Les dones de la generació del 27
  • Claus de comunicació professional i acadèmica de la perspectiva de gènere

Els cursos d’Els Juliols estan oberts a tothom. Per poder participar-hi no cal complir cap requisit. Poden ser reconeguts com a crèdits de lliure elecció, crèdits ECTS o crèdits de formació docent per al professorat funcionari. Per inscriure-s'hi, cal adreçar-se al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD), al telèfon 93 474 28 41, el correu ladona@aj-cornella.cat, o a la web www.ub.edu/estiudones

 

Programa de la Universitat d'Estiu de les Dones 2016