Ja és temps de refrescar-se a les piscines de Cornellà!

Ja són obertes les piscines d'estiu de Cornellà, al Parc Esportiu Llobregat i al Complex Can Mercader. Estaran a la vostra disposició tots els dies de la setmana de 10.30h a 19.30h. Tot un oasi a la vostra ciutat!

Els abonats de cada instal·lació (PELL i/o Can Mercader) poden gaudir del servei de piscina exterior de la qual són socis, però també podran accedir a les piscines la resta de la ciutadania a través de diferents formes per accedir-hi: entrada puntual, abonament de temporada (per una o per a ambdues instal·lacions), o bé, abonaments de 10 i 20 usos, vàlids per als dos centres fins a aconseguir l'aforament màxim permès.

La temporada de piscina a l'aire lliure en el PELL acabarà el 31 d'agost i en Can Mercader acabarà l'11 de setembre. Tots els socis del PELL i els usuaris que adquireixin un abonament de temporada del PELL podran anar a la piscina de Can Mercader entre l'1 i l'11 de setembre, dies en els quals la piscina exterior del PELL romandrà tancada.

Entrada "exprés" per 2 euros

A causa de l'èxit la passada temporada de la tipologia d'entrada "exprés", tornarà a estar vigent aquest any. Un tipus d'entrada que garanteix l'accés a les piscines per tan sols 2€ entre les 17h i les 19:30h. Totes les tarifes es mantenen respecte dels dos últims estius.

Com a novetat, amb l'objectiu de facilitar l'accés a la piscina exterior del PELL, s'ha obert una nova taquilla pel carrer Sorral del Riu perquè hi entrin els usuaris no abonats. Els socis de la instal·lació hauran d'accedir per l'entrada habitual, excepte quan el centre estigui tancat, que hauran d'entrar també pel carrer Sorral del Riu.

Web del Parc Esportiu Llobregat/Complex Aquàtic Can Mercader
Normativa d'ús