26 de juny: Eleccions Generals

Aquest diumenge 26 de juny se celebren les eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat espanyols. Un total de 61.814 veïns i veïnes de Cornellà estan cridats a les urnes, a més de 1.008 residents a l'estranger. Els col·legis electorals estaran oberts al públic des de les 9.00 h fins a les 20.00 hores. Des de www.cornella.cat podreu trobar tant els avenços de participació com, a partir de les 20 h, els resultats provisionals al nostre municipi.

L'Ajuntament de Cornellà també ofereix a la pàgina eleccions.cornella.cat una completa base de dades amb informació de tots els comicis municipals, autonòmics, generals i europeus que ha viscut la ciutat de Cornellà des de 1979. També hi podeu consultar ara mateix a quin col·legi us correspon votar, així com on estan situats aquests col·legis.

Cornellà està dividida en sis districtes censals, on es distribueixen un total de 17 col·legis electorals. El Districte 1 està format pels barris Centre i Riera; el Districte 2 correspon a Almeda; el tercer pertany al Pedró i Fontsanta; el Districte 4 inclou la Gavarra i Lindavista; el cinquè equival a Sant Ildefons Oest i el Districte 6, a Sant Ildefons Est.

On haig d'anar a votar?
Mapa dels col·legis electorals
Resultats eleccions anteriors
generales2016.infoelecciones.es