Comença el termini per sol·licitar ajudes en el pagament de l'IBI

Des del 20 de juny i fins al dia 8 d'agost, ambdós inclosos, l'Ajuntament de Cornellà obre el termini per poder sol·licitar les bonificacions sobre l'Impost de Béns Immobles (IBI), de l'exercici de 2016, en favor de les famílies amb menys recursos.

Aquesta subvenció cobreix com a màxim el 50% de la quota anual. La partida econòmica d'aquest any és idèntica a la de l'any passat, amb una dotació per als ajuts de 150.000 euros. L'Ajuntament realitza aquest esforç conscient de les necessitats de certes famílies del municipi i atenent a criteris de protecció social. Aquesta mesura està inclosa en els compromisos de l'Acord Social contra la Crisi 2012-2016.

Per sol·licitar la bonificació és necessari estar empadronat a la habitatge per al qual es demana l'ajut i que aquesta sigui la seva residència habitual. També és obligatori estar al corrent del pagament de l'IBI durant el període oficial establert pel Ajuntament. A més, per poder accedir als ajuts els ingressos del sol·licitant no han de ser superiors a 692,26 euros si viu sol, o de 934,56 euros si viu amb una altra persona; barem que augmenta en un 20% per cada persona més que resideixi a l'habitatge.

Els interessats han de dirigir-se a la Oficina d'Atenció al Ciutadà de Cornellà, en horari de 8.30 a 13.30 hores i de 16.30 a 19 h. Es recomana demanar cita prèvia al telèfon 93 377 02 12 feb o al web https://citaprevia.cornella.cat