Idees a la fresca per Què Fer a Cornellà

Departament de Cultura

Les Nits d’Estiu continuen amb força per refrescar les caloroses nits estiuenques. Divendres, 8 de juliol al parc de Can Mercader serà l’hora de sentir i gaudir de dos estils de rock. L’actuació principal vindrà de la mà de Christina Rosevinge, que amb més de tres dècades de carrera a l’esquena, és l’única artista espanyola que pot presumir d’haver sobreviscut al pop adolescent i d’haver-se convertit en una icona del pop independent, de la cançó d’autor plena de desencís i maduresa (23h).

El concert serà obert pel punk i rock&roll de Dirty Rockets, mentre que a la plaça de l'Església (22h), es presenta la Cornellà Band, una nova formació musical a l'empar de la Societat Coral La Unió. I dissabte, de nou cita doble amb la música: al Castell, el Grup La Taverna, havaneres i cremat de rom, i a Can Mercader, el Can Mercader Festival, vuit grups, dos escenaris, en una jornada adreçada al públic jove.

Però a la ciutat hi ha plans per a tots els gustos i per a tota la família. Tan sols has de escollir el que més t'agradi consultant l'agenda  “Què fer a Cornellà”. Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, un butlletí electrònic, les xarxes socials  Facebook, Twitter, flickr i Instagram, o bé l'aplicació mòbil gratuïta “Què fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Consulta aquí l'agenda Què Fer a Cornellà
Programació Nits d'Estiu 2016