El ProjectLab t'ajuda a millorar la teva feina i els teus projectes

El Citilab ha posat en marxa aquest mes de juliol el ProjectLab, un espai que permet convertir les idees en projectes empresarials que es puguin fer realitat. ProjectLab neix de la necessitat de transformar les bones idees en productes i serveis que aportin valor a la societat. En el context actual, la innovació és necessaria i depèn de persones capaces de conduir aquesta transformació.

Quines modalitats de formació ofereix el ProjectLab als emprenedors?
  • Open Talks: xerrades de 2 hores per aportar-te trucs i consells per avançar en els teus projectes. "Canvia el teu treball o canvia de treball". Algunes reflexions per utilitzar la innovació per promoure el canvi.
  • Project Sessions: sessions de treball de 4 hores, per experimentar amb la innovació i llançar un projecte de canvi.
  • Programa ProjectLab: la ruta de l'innovador, competències personals i passos a seguir per llançar el teu projecte d'innovació en una organització o per oferir-te com a ajuda a una organització externa. Un programa molt especial que t'ajuda a desenvolupar les teves competències per a la innovació i aplicar un mètode simple i eficaç per executar el projecte que necessites per innovar. Es pot fer el programa complet de 5 dies a mitja jornada (20 hores en total), o el programa intensiu (2 dies, 16 hores en total).

Més informació sobre el ProjectLab
Inscriu-te a les sessions