Què fer a Cornellà, per gaudir de les nits d’estiu

Gaudir de l’ambient nocturn i, alhora, d’espais emblemàtics com el parc de Can Mercader i el Castell de Cornellà, és una de les moltes propostes que podeu trobar a l'agenda Què fer a Cornellà. Les Nits d’Estiu continuen el programa de concerts per escoltar música de tots els estils. A parc de Can Mercader, el divendres 15 de juliol, hi haurà doble concert de pop: un de més roquer amb la cantant Yolanda Pérez, a les 22 hores, i tot seguit el pop electrònic del duo Najwajean, a les 23 hores. Després de set anys dedicats a les seves respectives carreres en solitari, el duo format per Najwa Nimri i Carlos Jean, que va redefinir els límits entre el pop i l'electrònica a la fi dels 90, torna amb ‘Bonzo' el seu nou disc.

El dissabte 16 de juliol, a les 22 hores, dins de les Nits a la Fresca que organitza l’Agrupació Sardanista de Cornellà al Castell de Cornellà, amenitzaran la vetllada amb romanços i cançons de taverna Jaume Arnella i Carles Belda (amb la companyia d’un acordió i una guitarra). Durant la setmana, també al Castell, el dimecres 20, a les 22 h, hi actuarà el duet de música clàssica hindustaní, contemporània-experimental i world jazz. I el dijous 21, seguirem a ritme de jazz de la mà de Roger Mas Trio que ens portaran cançons d’una fantàstica calidesa i emocionant to esperançador.

Podeu seguir tota l'actualitat cultural i d'oci a través de la pàgina web, un butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter, flickr i Instagram, o bé l'aplicación móvil gratuita "Què fer a Cornellà" que permet consultar la programació dels smartphones.

 

Consulta aquí l'agenda Què Fer a Cornellà
Programació Nits d'Estiu 2016