L'univers creatiu d'Abdó Martí es mostra al Castell amb 'Imatge, espai, memòria'


Des del 3 d'abril, el món creatiu d'Abdó Martí s'exhibeix al Castell  de Cornellà en l'exposició titulada "Imatge, espai, memòria". Es tracta de la darrera creació d'aquest artista cornellanenc. Amb un gran domini d'estructures i materials configura instal·lacions d'un gran magnetisme. En paraules de Joan M. Minguet "...a través d'aquesta opció depuradora de les formes, d'aquesta expurgació dels elements prescindibles, ha construït, però, un imaginari complex. Un imaginari, un programa iconogràfic, compost dels elements més variats: fotografies, objectes comprats a deixalleries, fustes, llibres, lletres, cotó, fluix, agulles de cosir...Tots aquests elements esdevenen imatges situades en un espai de representació".  Es podrà veure fins el 31 de maig.

Les profunditats de l'oceà

Els visitants de l'exposició "Vida Aquàtica" podran submergir-se en les profunditats d'un oceà imaginari amb les curioses escultures d'animals marins que els germans Raúl i Toni Martínez han creat a partir de materials de reciclatge.
Lloc: Sala d'Exposicions Joan N. García Nieto. C/ Mossèn Andreu 17. Tel. 93 376 36 93. Del 3 al 24 d'abril de 2009. Horari: De dilluns a divendres de 17h a 22h. Dissabtes de 17h a 21h. Els dies 10, 11 i 13 d'abril la sala romandrà tancada.