Forma't en noves teconologies al Citilab

La nova oferta formativa del centre per a la innovació social i digital de Cornellà té com a principal objectiu l'alfabetització tecnològica. En aquest sentit, durant la tardor es durà a terme la formació adreçada al públic adult d'Iniciació a Internet, per aprendre els coneixements bàsics que els permetran navegar, trobar informació o aprendre a utilitzar el correu electrònic, entre d'altres coses. A més a més, també podran assistir a la formació "Exprimeix totes les possibilitats del teu mòbil", un curs de 8 sessions on els assistents experimentaran amb els seus dispositius mòbils per aprendre a utilitzar la càmera o descarregar aplicacions.

Formació en programació

Per als més joves, Citilab ofereix diverses formacions en programació. En primer lloc, a la tardor començarà el curs "Iniciació a la programació amb Scratch", on nens d'entre 8 i 12 anys podran iniciar-se en la programació per tal de canviar la forma d'interactuar amb la tecnologia i resoldre problemes, tot aplicant teories del pensament computacional i el pensament lògic. Els joves a partir de 12 anys podran aprendre a programar dispositius electrònics i robots amb la formació "Robòtica i electrònica creativa amb Scratch per Arduino". D'altra banda, Citilab ofereix la possibilitat de programar aplicacions per mòbils i tablets que treballin amb el sistema operatiu Android a través de la formació "Programa les teves aplicacions mòbils amb AppInventor".

Els clubs del Citilab

A més, continuen les sessions més creatives a través dels clubs, on es fomenta l'auto-aprenentatge, la col·laboració i el treball per projectes, així com al desenvolupament de videojocs i històries animades; al club de media-vídeo, s'exploren nous formats, narratives i eines i fases del procés des de la planificació, realització i difusió a partir dels projectes proposats pels participants.
Finalment, per aquelles persones que ho necessitin, a l'Opensurf del centre s'ofereix assessorament en l'àmbit d'Internet i les noves tecnologies de forma contínua i oberta, amb l'objectiu que el ciutadà es converteixi en partícip dels processos d'innovació.

Si esteu interessats podeu tramitar la inscripció enviant un correu a inscripcio@citilab.eu o bé trucant al telèfon: 93 551 06 60.