Comença la fase de votació dels pressupostos participatius

Comença la tercera i última fase del procés participatiu.Un total de 265 propostes de la ciutadania recollides a través del web de pressupostos participatius van ser avaluades durant el mes de juliol per una comissió de tècnics de l'Ajuntament per validar els projectes i aprovar només aquells que siguin viables i legals.  Fins al 30 de setembre la ciutadania podrà votar quin dels projectes resultants són més adients per a la nostra ciutat.
Cal recordar que l'objectiu del procés participatiu per part de l'Ajuntament és dstinar més d'un milió d'euros del pressupost d'inversions per a 2017 en fer realitat les propostes ciutadanes més idònies: d'aquest milió, 665.400 euros es destinen a propostes als barris, i la resta, 393.050 euros, a projectes que englobin tot el municipi.
Per votar els projectes que han superat la fase selectiva, els requisits són els mateixos que els indicats per fer propostes. Qualsevol persona pot votar les propostes a nivell de ciutat, però només podrà votar les corresponents al seu barri. Un cop realitzada la votació es procedirà al recompte de vots dels projectes i s'informarà a la ciutadania dels resultats obtinguts. Els projectes guanyadors i amb un mínim de representativitat s'inclouran en l'expedient del Pressupost Municipal de l'Ajuntament que haurà de ser aprovat en sessió plenària.

Centres de suport presencial

Per facilitar la participació en línia a la ciutadania, s'han habilitat a cada barri punts de suport digital, de dilluns a divendres, amb la presència d'un informador:

Ajuntament de Cornellà, Oficina d'Atenció al Ciutadà _ De 9 a 20 h
Casal de la Gent Gran d'Almeda _ De 17 a 20 h
Citilab, al barri Fatjó _ De 17 a 20 h
Centre Cultural Joan N. Garcia-Nieto, al barri de la Gavarra _ De 17 a 20 h
Viver d'empreses, al barri del Pedró _ De 17 a 20 h
Parc Esportiu Llobregat (PELL), al barri Riera _ De 17 a 20 h
Centre Cívic Sant Ildefons _ De 17 a 20 h


WEB DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS