Activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible a Cornellà

Departament de Medi Ambient

Cornellà se suma a la iniciativa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que aquests dies se celebra a tot Catalunya, sota el lema europeu ‘Mobilitat intel·ligent. Economia potent'. La Setmana del 2016 promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l'ús de l'espai públic, millorar la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació.

Per reflexionar sobre com afecta a la nostra salut l’ús excessiu del transport motoritzats, s’ha programat una caminada de gent gran (dia 22), una visita guiada al riu (dia 24) i la tradicional passejada en bicicleta (#laBaixCicletada)  entre diferents municipis de la comarca, el dia 25 de setembre, amb la col·laboració dels municipis de Sant Boi, Sant Feliu, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Esplugues, l’Hospitalet i Cornellà. El punt de sortida serà a les 10 h al Parc de la Marquesa de l’Hospitalet. L’arribada al parc de Torreblanca cap a migdia marcarà el punt i final de més de 17 quilòmetres a favor de la mobilitat sostenible.

Cornellà aposta també per una mobilitat urbana sostenible mitjançant el disseny d'un model de futur basat en la qualitat de vida, un desenvolupament econòmic sostenible i adequats consums energètics.

13a Passejada en Bicicleta
Caminada per a la gent gran