Comença l’oferta formativa del Centre de la Dona

Departament de Polítiques d'Igualtat

El CIRD (Centre d'Informació i Recursos per a les Dones) començarà a l'octubre el programa formatiu i de tertúlies destinat a les dones de la ciutat, amb l'objectiu d'oferir una formació alternativa des de diferents vessants: millorar la seva autoestima i situació personal i donar visibilitat a les dones que han fet història en él món cultural, literari i de les arts i endiferents àmbits del coneixement i la societat. Els cursos són gratuïts, oberts a totes les dones de Cornellà i es desenvolupen d'octubre a juny. Així mateix, s'ofereix un ampli programa de tertúlies i altres iniciatives, el primer dimecres de mes. A totes les activitats es pot sol·licitar el servei de guarderia.

Les tardes de les dones

A més, El CIRD promou l'activitat de "Les tardes de les dones" amb l'objectiu de crear un espai adreçat a les dones del municipi perquè a part d'estar informades sobre temes del seu interès, puguin donar la seva opinió i preguntar tots aquells dubtes que tinguin al respecte.

Les sessions ens fan en dimecres al centre del CIRD (C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18) de 17.00 a 18.30 hores. Per a l'últim trimestre del'any hi ha programades vuit sessions d'òpera: "Les grans veus de l'òpera avui", conduïdes per Marcel Gorgori, periodista de ràdio i televisió especialitzat en òpera.

 

Les grans veus de l'òpera avui
Descarrega't el trítptic dels cursos del CIRD