Cornellà Creació reprèn les sessions amb el director territorial de Telefònica, Kim Faura

"Temps disruptius, innovació oberta", és el títol de la conferència del pròxim divendres, 7 d'octubre a les 13.30 hores, al Cornellà Creació Fòrum, que ens aproparà la visió de la transformació digital com a ingredient d’èxit en l’empresa del futur en temps de canvis accelerats. El Director General de Telefònica a Catalunya des de 2005, Kim Faura i Batlle, visitarà el Museu Agbar de les Aigües per parlar de la seva experiència i la seva opinió quan en temps disruptius i de canvis accelerats, canvien les preferències dels clients i emergeixen nous models de negoci, i la necessitat d’innovar és evident.  Però cal decidir en què innovar, com fer-ho i amb qui. Aquestes seran algunes de les pinzellades que ens donarà el directiu de Telefònica davant el nostre fòrum empresarial, en la que serà la cinquena cita, de la setena edició del Cornellà Creació.

Faura està també al capdavant de la direcció de la companyia en la Comunitat Valenciana, Illes Balears i Múrcia. Pertany a l’equip directiu del Grup Telefònica des d’abril de 2001, ocupant alts càrrecs com el de Director General de Consum i Màrqueting de Telefònica Espanya, Director General de la Unitat Corporativa de Màrqueting i Continguts o president de Terra Lycos Networks. Amb una àmplia experiència en aquests camps, Faura va iniciar la seva trajectòria professional en el Grup Gillette, en la divisió de Braun espanyola i en la seu central de la Cia. a Alemanya. També va ser el Vicepresident Director General de la filial de Chupa Chups en EEUU i Director General Comercial de Sara lee Corporation en Espanya, en la divisió de Cafés Marcilla.

Cornellà Creació ha esdevingut el punt de trobada del teixit empresarial i una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn.


Lloc: Museu Agbar de les Aigües
Ctra. de Sant Boi, núm. 4-6. Cornellà de Llobregat
www.cornellacreacio.cat