Últims dies per votar i presentar propostes al PAM

Fins al 15 d'octubre encara és obert el temini per participar en el disseny del Pla d'Actuació Municipal 2016-2019 (PAM), el document que estableix el full de ruta i el compromís de l'activitat del govern municipal per aquest període, amb l'objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida dels habitants de Cornellà.

Un document que l'Ajuntament ha obert a les aportacions ciutadanes per conèixer el seu punt de vista en la gestió municipal. Per aquest motiu, des de fa un s'ha habilitat la web pam.cornella.cat perquè qualsevol persona empadronada a Cornellà pugui valorar les propostes del govern municipal, així com aportar les seves pròpies idees. 

També s'han instal·lat sis punts de suport presencial per facilitar la participació on-line en diferents espais públics de la ciutat, de dilluns a divendres, amb la presència d'un informadors que assessoren als usuaris.
El document del PAM està distribuït en sis grans eixos: Potenciar l'economia local i l'ocupació, garantir la convivència ciutadana, potenciar l'educació i la família, enfortir el teixit cultural i associatiu, vetllar per la salut, el medi ambient i el consum responsable; i, realitzar una gestió pública més propera. Aquests eixos contemplen prop de 400 accions concretes sobre les que els ciutadans poden opinar i fer aportacions.

Propostes millor valorades

Algunes de les propostes millor valorades fins al moment, han estat les relacionades amb la inserció laboral, en especial les que fan referència al foment de l'ocupació per a majors de 45 anys en situació de llarga durada, o a l'impuls de polítiques actives d'ocupació per a persones que finalitzen els plans d'ocupació locals, així com la reedició del projecte Ocupa'm 6+6, que promou la contractació per part d'empreses locals de persones a l'atur empadronades a Cornellà, durant un període de 12 mesos.

En un altre àmbit, també han rebut més vots les propostes relacionades amb la promoció de polítiques destinades a habitatges assequibles, així com col·laborar i impulsar, amb altres administracions, la promoció d'habitatges de lloguer social.

Encara podeu enviar les vostres propostes i valorar les accions presentades per la ciutadania i l'Ajuntament de Cornellà a la web del Pla d'Actuació Municipal.

CENTRES DE SUPORT PRESENCIAL

Per facilitar la participació en línia a la ciutadania, cada barri trobareu punts de suport digital, de dilluns a divendres, amb la presència d'un informador:

  • Ajuntament de Cornellà, Oficina d'Atenció al Ciutadà. De 9 a 20 h.
  • Casal de la Gent Gran d'Almeda. De 17 a 20 h
  • Citilab, al barri Fatjó. De 17 a 20 h
  • Centre Cultural Joan N. Garcia-Nieto, al barri de la Gavarra. De 17 a 20 h
  • Parc Esportiu Llobregat (PELL), al barri Riera. De 17 a 20 h
  • Centre Cívic Sant Ildefons. De 17 a 20

WEB DEL PLA D'ACTUACIÓ MUNICIPAL