Les festes del Pilar omplen d'activitats el barri de Sant Ildefons

Aquests dies el barri de Sant Ildefons viu una setmana intensa d'activitats per celebrar la seva festa major. La Coordinadora d'Entitats per les Festes del Barri de Sant Ildefons ha preparat un complet i variat programa per a tots els gustos i totes les edats. Fins al diumenge 16 d'octubre podrem gaudir d'una agenda carregada de propostes lúdiques, esportives i culturals. L'inici de festes vindrà marcat pel pregó popular a càrrec de la Dra. Sofía Aguilar, metgessa de família del CAP Sant Ildefons, al Centre Cívic de Sant Ildefons (divendres 14, 21 h).

Per al públic familiar trobareu animació infantil a la plaça Sant Ilefons, i una exposició de vehicles policials, emergències i seguretat per a nens i nenes (dissabte 15, 11 h). Per als joves, aquest any hi ha preparada una Gimcana fotogràfica al barri, Què passa a Sant Ildefons?, per a majors de 10 anys. Per participar-hi, caldrà inscripció prèvia (t. 93.474.51.35, de 10 a 14 hores, o correu electrònic:museumercader@aj-cornella.cat). I a més també hi haurà una Festa Holi a càrrec de Bollywoodsitare (Diumenge 16, 12 h), a la plaça Sant Ildefons, ja sabeu que heu de seguir algunes recomanacions que trobareu al programa per gaudir d'aquesta festa.

La programació, com cada any, es completa amb competicions esportives, trobades gastronòmiques populars, havaneres, tallers sostenibles i d'alimentació saludable, balls populars, festival de música i dansa, orquestres, etc. I ell dissabte  15, s'instal·larà a la plaça Sant Ildefons el mercat d'intercanvi i de segona mà,a partir de les 10.30 h, com ja sabeu per donar una segona oportunitat a aquells objectes que encara poden ser útils.

Fins al 16 d'octubre, podreu veure l'exposició de les fotografies presentades al 8è Concurs de Fotografia Festes de Sant Ildefons El Pilar 2016, al Centre Cívic Sant Ildefons.

Programa Festes del Pilar