Citilab promou els Clubs, espais gratuïts per a la capacitació en noves tecnologies

El Citilab a Cornellà ofereix a la ciutadania diferents espais de formació per a la capacitació en noves tecnologies (TIC). Una d’aquestes ofertes són els Clubs, que fomenten l’aprenentatge col·laboratiu. Els clubs permeten que persones amb les mateixes inquietuds comparteixin un projecte comú, sigui quin sigui el seu nivell de coneixements. Al llarg del curs s'organitzen xerrades, que imparteixen tant els membres del club com especialistes convidats, i a mesura que el projecte avança es va aprofondint en l'aprenentatge. A més, cada club compta amb un pressupost autogestionat pels propis membres, que els permet adquirir el material necessari per desenvolupar les idees que van sorgint.

Aquesta oferta formativa és gratuïta i actualment s’ofereixen prop d’una desena en diferents camps de treball, com ara la iniciació a internet, clubs de programació, de media-vídeo, programació amb scratch o robòtica, entre d’altres.

Actualment hi ha joves que fan Treballs de Recerca en aquests espais, membres d'entitats de la ciutat que es fan els seus videos i joves programadors. Tots ells aprenen en un format més flexible. Podeu trobar propostes com: el Club de Programació, tots els dimarts, de 17:30 a 19:30, per aprendre a desenvolupar videojocs i històries animades i programar-los per fer-los realitat: creareu escenaris, hi incorporareu elements i els fareu moure. El Club de Media-Vídeo, els dimecres, de 17:30 a 19:30, on es fan projectes audiovisuals en equip, explorant nous formats i narratives. Per fer-ho s'aborden les diverses fases de tot procés creatiu, des de la planificació fins a la realització i la difusió. El Club de Makers, tots els dijous, de 17:30 a 19:30, un club pensat per als que us agrada construïr. Tot i que s'hi fan objectes de tota mena, l'objectiu més ambiciós d'aquest grup és fer una màquina CNC (Control Numèric per Ordinador) i un vehicle autònom per retransmetre esdeveniments en streaming. I la novetat d'aquest any el Club Drone Team, tots els divendres, de 16:00 a 18:00,  impulsat per l'empresa Fmic, amb seu al Citilab. L'objectiu és que els participants puguin conèixer tot allò que envolta el món dels drones.

La inscripció als Clubs és gratuïta i oberta a tota la ciutadania

Més informació i inscripcions: inscripcio@citilab.eu

Tel. 93 551 06 60

WEB CITILAB