Els joves tenen el seu propi espai per compartir, crear i divertir-se a Cornellà

Departament de Joventut

El CRAJ, Centre de Recursos Juvenils de Cornellà, comença el nou curs amb novetats: els Clubs. Adreçat a tots aquells joves que comparteixen una afició, però no tenen un espai on poder reunir-se i compartir les seves experìències. Ara, a les instal·lacions del CRAJ disposaran d'aquest lloc, un espai on poder compartir, crear i divertir-se. Fins al moment, s'han creat dos clubs que estan oberts a tots aquells joves que tinguin les mateixes inquietuds:

  • Club de poesia:"Prados de poesia". Dimecres i divendres de 17'30 a 18'30h. De 12 a 25 anys.
  • Club de Hip Hop: Tots els dimarts de 17 a 19h. De 12 a 18 anys.

A més, si necessiteu un impuls per desplegar el vostre talent creatiu, podeu demanar pel projecte Experimenta, una proposta perquè els joves puguin desenvolupar el seu vessant artístic i siguin productors de cultura (grafit, música, pintura, fotografia, tecnologia...). La prioritat del projecte és la creació d'una xarxa on els propis joves creadors puguin mostrar els seus treballs i potenciar la fusió i intercanvi de diferents arts, fomentant així les pràctiques col·lectives i donant a conèixer els treballs dels altres.

I si teniu entre 16 i 30 anys i no treballeu ni feu cap curs de formació, podeu apuntar-vos al programa de Garantia Juvenil, de caràcter europeu i enfocat a reduir l'atur juvenil. En un termini de quatre  mesos la Generalitat t'informarà de tota l'oferta formativa, treball o pràctiques de la qual disposes.

El CRAJ és un referent per als joves de la ciutat com a centre d'activitats i com a centre de suport i assessorament per a les associacions i grups juvenils.  El seu pricipal objectiu és incentivar i promoure la plena participació dels joves i les joves de Cornellà i oferir els serveis necessaris per tal de donar resposta als seus reptes i les seves necessitats.

Més informació:
CRAJ Centre de Recursos Juvenils.
c/ Mossèn Andreu, 17
08940 Cornellà de Llobregat
Fax: 93 376 38 50
Telèfon: 93 376 36 93
e-mail: craj@aj-cornella.cat

Llegeix el reportatge complet al Cornellà Informa