Comença a Cornellà un mes dedicat als artistes del novè art, el còmic

La 32 Mostra de Còmic arrenca divendres 4 de novembre amb el lliurament de premis als guanyadors i guanyadores del 32è Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà” i l'atorgament del 23è premi "Ivà" a Mariel Soria, millor historietista professional 2016, i s'inaugurarà la mostra dels treballs participants al concurs.

D'aquesta manera, comença a la ciutat un mes dedicat al còmic, a l'expressió del novè art -com se l'ha denominat en determinats cercles artístics-, a la imaginació i a la cultura. Més de 30 propostes, entre exposicions, tallers, xerrades o projeccions ompliran la ciutat amb les darreres novetats i de la mà de destacats autors i editorials del món del còmic. Espais com les biblioteques, els centres cívics, equipaments juvenils, centres d'ensenyament, mercats i carrers reuniran a autors i obres de prestigi i també a autors novells. L’objectiu és promoure aquesta activitat artística i donar oportunitats al jovent que es vol dedicar a aquest món.

El 3 de novembre s'inaugura la primera exposició de la Mostra, amb l'exposició d'Ana Oncina"Comienzos", a l'Espai d'Art Moritz, a les 20 hores. On es podrà contemplar la trajectòria d'aquesta jove autora eldenca i el seu treball com a dibuixant de còmics i il·lustradora. A més, tindrem exposicions de l'autor local KNY Smile, de representants de l'Escola Joso, d'autors de la talla de Manel Fontdevila i dels 25 anys d'Amaníaco, del col·lectiu "Autoras de Cómic" i una xerrada amb Rubén del Rincón.

La Mostra de Còmic significa per a Cornellà la dedicació de tot un mes a gaudir de l’univers del còmic, amb l’organització d’una programació diversa que arribi a tothom, petits i grans, ja que, encara que el concurs estigui dirigit al jovent, la Mostra vol arribar a tota la ciutat, a tots els racons i en moltes modalitat i propostes.


Activitats de la Mostra 2016
Facebook: ComicsCornella
Descarrega't el programa de la Mostra 2016
Revista obres premiades Concurs de Còmics 2016

Aquesta 32a edició se celebra del 2 al 27 de novembre de 2016 i l'autor del cartell és Paco Roca