Setmana de descomptes al Garden Cornnatur de Cornellà

Garden Cornnatur s'apunta a la moda del Black Friday aquests dies i ofereix interessants descomptes i preus especials per començar a avançar les compres nadalenques i facilitar al client les compres de Nadal entre setmana. La ciutadania trobarà un bon ambient de Nadal amb predomini dels blancs i els daurats d'aquest dies, i podrà comprar productes de Nadal a més bon preu que d'aquí a una setmana que estarem en plena campanya.

A Garden Cornnatur es pot trobar tota mena de plantes, elements de jardineria, decoració, articles per a horts urbans, bricolatge i objectes de regal, aixi com assessorament tècnic específic, tant per a particulars com per a empreses. I ara que s'hi acosta el Nadal el centre amplia la seva oferta amb arbres de Nadal naturals i artificials, la tradicional Ponsètia o flor del Nadal i complements i ornaments per decorar i donar un aire nadalenc a la llar. També es bon moment per trobar descomptes sobre plantes que arriben al final de temporada com els bulbs, i que s'han de plantar ara a l'hivern. Tanmateix passa amb els productes hortícoles, és canvi de temporada, arriben els productes d'hivern i val la pena que el client sàpiga què els pot plantar ara i amb preus especials.

Centre Especial de Treball

El centre de jardineria és una de les propostes que formen part del Centre Especial de Treball de l'entitat sense afany de lucre Tecsalsa, participada majoritàriament per l'Ajuntament de Cornellà.  Tecsalsa té per objecte social la integració de persones amb discapacitat intel·lectual i de desenvolupament, amb especial dificultat d'integració laboral i social. Actualment gestiona un centre ocupacional, un centre especial de treball y un servei d'integracio laboral y social.

A més,  el Centre Especial de Treball ofereix serveis en l'àmbit de la jardineria i en el de manipulats industrials. Des l'any 1989, realitzen el manteniment de la jardineria del parc de Can Mercader. Posteriorment, han anat assolint el manteniment dels espais verds de la ciutat de Cornellà, de diferents barris de Viladecans, de l'Area Metropolitana de Barcelona, de la Ciutat Sanitària de la Vall d'Hebron, del Consell Comarcal del Baix Llobregat, de les lleres del riu Llobregat (AMB) i d'altres institucions, empreses i particulars.

En l'àrea de manipulats, mitjançant subcontractació per a empreses de diferents sectors,  realitzen processos on intervenen majoritàriament en els treballs de selecció i verificació de peces, muntatges elèctrics, assemblatges, etiquetatge, control de devolucions, encapsats, embossats, enfaixats, control de estocs, etc. Com a ampliació dels serveis d'aquesta àrea, des de l'any 2006 han iniciat el servei de pintura i rehabilitació de mobiliari urbà a Cornellà.

Tecsalsa

Garden Cornnatur

Carrer Progrès, 10-12
Cornellà de Llobregat (08940)
Tel. 93 474 34 50
Horari:  de dilluns a divendres de 9 a 20 h, el dissabte de 10.30 a 14.30 i de 16 a 20 h;
i diumenges i festius de 10.30 a 14.30 h.