Tapes, còmics, exposicions, teatre... informa't al Què fer a Cornellà

Estar al dia de tot el que passa a la ciutat és ben fàcil amb el portal interactiu i participatiu de l'Ajuntament de Cornellà en el que podeu visualitzar de forma ràpida, àgil i fàcil tota les possibilitats d'oci i cultura que es fan durant la setmana. Des de la web Què fer a Cornellà podeu informar-vos dels diferents esdeveniments i alhora accedir a la compra d'entrades d'espectacles, així com obtenir informació actualitzada.

Aquest cap de setmana podeu aprofitar per veure les obres dels creadors de còmics que exposen aquests dies a la nostra ciutat a la 32 Mostra de Còmic: exposicions d'Ana Oncina, de l'autor local KNY Smile, de representants de l'Escola Joso, d'autors de la talla de Manel Fontdevila i dels 25 anys d'Amaníaco, del col·lectiu "Autoras de Cómic", etc. I després, podeu fer una pausa gastronòmica en un dels establiments adherits a la quarta edició del Quinto Tapa Cornellà, una iniciativa organitzada per  l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, amb el patrocini de cerveses Moritz, i que té l’objectiu de promoure la creativitat i estimular el sector del comerç local. 

I la programació Cornellà Escena i Cultura en família té propostes per aquest cap de setmana que podeu seguir a través de la plataforma Què fer a Cornellà. Dissabte familiar a la biblioteques, diumenge d'activitats mediambientals als parcs i homenatge a Lorca al Patronat de la mà d'artistes reconeguts com Mercè Sampietro, Ester Solé i Eduard Iniesta.

La web també està present a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i Flickr. La podreu consultar als telèfons mòbils ja que és una web responsive que s’adapta als diferents dispositius, així mateix també es podrà descarregar l’App Què fer a Cornellà i portar tota la informació a la butxaca.

QR_QueFer_universal

Descarrega't l'APP